Just another WordPress weblog

Over ons

Rijbewijsgarantie.net is opgericht vanwege de grote vraag naar betrouwbare rijscholen die echt de garantie boden die zij beweerden te bieden. Helaas bleek dat in de praktijk vaak niet het geval te zijn. Er wordt meer beweerd dan waargemaakt. Wij hebben voor eens en altijd een einde gemaakt aan al die beweringen. Want wat wij bieden wordt helder en duidelijk vermeld.
Addertjes onder het gras, mooie verhalen en beweringen daar heb je gewoonweg geen zin meer in, geen tijd voor en je bent ze zoals wij al meer dan zat. Als wij zeggen rijbewijsgarantie dan bedoelen wij rijbewijsgarantie en hoe?

Dat leggen zij zeer helder uit op onze site zodat ook jij op de hoogte bent van wat je van ons kunt verwachten. De instructeurs werkzaam bij Rijbewijsgarantie.net worden geselecteerd aan de hand van zeer positieve beoordelingen van andere leerlingen. Omdat de rijscholen die bij ons zijn aangesloten eerst een traject hebben moeten doorstaan om hun kwaliteiten, professionalisme en kundigheid aan te tonen voordat ze zich konden aansluiten bij ons, hebben wij gezorgd voor een betrouwbare en kwalitatieve lesomgeving met een slagingspercentage vele malen hoger dan het gemiddelde.

Want hoe kan het dat het landelijkse slagingspercentage maar 40-45 % bedraagt van de totale praktijkexamens voor de categorie b ?
Maar 40-45 % dat gaat er bij ons niet in!!
Want wij willen is dat je met veel plezier deelneemt aan je rijopleiding en het belangrijkste, niet meer betaalt dan nodig. Dat kan alleen met de juiste begeleiding van een goede rijschool.

Rijlessen met rijbewijsgarantie kunt u onder andere vinden in: Schiedam, Rotterdam, Spijkenisse en Hoogvliet. Onze rijschool in Rotterdam biedt ook rijlessen aan buiten deze gebieden.